Αυτόματο Αυτοκίνητο

Αυτόματο Αυτοκίνητο

 

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται αύξηση της χρήσης αυτοκινήτων με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Τι είναι αυτό όμως που κάνει όλο και περισσότερο κόσμο να στρέφεται σε αυτόματα αυτοκίνητα έναντι των παραδοσιακών με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων που όλοι γνωρίζουμε ;

 

 

Ευκολία στην οδήγηση - Ο πιο προφανής λόγος. Χωρίς την ανάγκη “ανεβοκατεβάσματος” ταχυτήτων η οδήγηση γίνεται πιο εύκολη και λιγότερο αγχωτική με το αυτόματο αυτοκίνητο, ειδικά μέσα στην πόλη, όπου η αυξημένη κίνηση και οι συχνές στάσεις στα φανάρια , απαιτούν συχνές αλλαγές ταχυτήτων οδηγώντας αυτοκίνητο με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, συνεπώς και μεγαλύτερη καταπόνηση του οδηγού.

 

Ευκολία στην εκμάθηση - Η απουσία της ανάγκης αλλαγής ταχυτήτων έχει σαν συνέπεια και την ευκολότερη εκμάθηση οδήγησης με αυτόματο αυτοκίνητο.

 

Καλύτερο για ανηφορικές περιοχές - Ιδιαίτερα για τους αρχάριους οδηγούς, η οδήγηση σε περιοχές με μεγάλη κλίση είναι δύσκολη, πόσο μάλλον όταν προσπαθεί κανείς να ξεκινήσει σταματημένο όχημα στην ανηφόρα. Η αυτόματη αλλαγή ταχυτήτων σας λύνει τα χέρια, κάνοντας την οδήγηση σε περιοχές με κλίση ευκολότερη.

 

Οικονομία - Η αυτόματη αλλαγή ταχυτήτων βοηθά στην εξοικονόμηση καυσίμου. Αναλογιζόμενοι τις υψηλές τιμές των καυσίμων , ένα τέτοιο πλεονέκτημα είναι πολύ σημαντικό.

 

Μεταπωλητική αξία - Το αυτόματο αυτοκίνητο έχει μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία από τα αυτοκίνητα με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και πωλείται ευκολότερα.

 

Το έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό της σχολής μας , θα σας μάθει όλες τις πτυχές της οδήγησης αυτοκινήτου με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων κάνοντας την οδήγηση …παιχνίδι !

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε κάθε απορία σας !

Η Σχολή

FacebookBlog News

Του χωριού μας ο τρελός

Κάποτε κάποια μέρα, δροσερή ήτανε θυμάμαι από τις τελευταίες του Αυγούστου, σταματάμε στο φανάρι πίσω από μια μαύρη (μπέμπα) 520 BMW και καθώς περιμέναμε την επόμενη εναλλαγή του φωτεινού σηματοδότη για να συνεχίσουμε την πορεία μας, καμάρωνα τις καλύγραμμες καμπύλες της. Κάποια στιγμή αντιλαμβάνομαι τον οδηγό της να με χαιρετάει μέσω του καθρέφτη. Ήταν ο φίλος μου ο Παναγιώτης.

Read more...

meteo.gr     |     ekpaideftes.gr     |     ekpaideftis.gr     |     car.gr

Template by TFJ Joomla Templates and template sponsor: Przeprowadzki Kraków.

Back to top