Η Σχολή

Η σχολή οδήγησης * Κ Α Ρ Ρ Α Σ * είναι οικογενειακή επιχείρηση εκπαίδευσης οδηγών και πεζών εδρεύει στην οδό Γ. Σεφέρη 6 στη Δράμα δίπλα στο Κ.Τ.Ε.Λ. και απέναντι από το δημοτικό parking. Ιδρύθηκε το 1993 από τον Χαράλαμπο Καρρά. Τον Μάρτιο του 2008 στελεχώθηκε από τον πρωτότοκό του Χρήστο και τον Οκτώβριο του 2009 από την κόρη του Χρυσούλα.

 

Στο Κε.Θ.Ε.Υ.Ο.* Κ Α Ρ Ρ Α Σ * που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το γραφείο υποδοχής πελατών της σχολής μας, γίνονται τα θεωρητικά μαθήματα που έχει θεσπίσει το Υ.Μ.Ε. για οδήγηση οχημάτων κάθε κατηγορίας καθώς και γενικά μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής. Είναι εξοπλισμένο με τα πλέον μοντέρνα, οπτικοαουστικά, εποπτικά μέσα παρουσίασης.

 

 

Τα πρακτικά μαθήματα γίνονται με έναν άρτιο, ανανεωμένο στόλο εκπαιδευτικών οχημάτων.

 

Στόχος μας: να αποφοιτήσετε απο μάς, συνειδητοποιημένοι ασφαλείς οδηγοί για εσάς, την οικογένειά σας και το κοινωνικό σύνολο. Η επιτυχία σας στίς εξετάσεις θα είναι το πρώτο καλό αποτέλεμα των γνώσεων που θα αποκομίσετε απο την εκπαίδευση κοντά μας.

 

Όπλα μας: η μεγάλη αγάπη για τη δουλειά μας, η υπομονή, η ειλικρίνεια, η συνέπεια, ο άρτιος εξοπλισμός μας, το μεράκι μας, με προθυμία πάντα στη διάθεσή σας.

 

 

Και να θυμάστε: σε ΄μας σπουδάζετε την οδήγηση.

Η Σχολή

FacebookBlog News

O ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ

Καλοκαίρι μια λέξη με χιλιάδες νοήματα. Ο Κωστάκης χαίρεται που θα σχολάσουν τα σχολεία. Επιτέλους θα σταματήσει αυτό το σπαστικό πρωινό ξύπνημα. Θα σταματήσει και η γκρίνια της μαμάς του, διάβασε και διάβασε, λες και το διάβασμα μόνο είναι ο σκοπός της ζωής . Αυτό σημαίνει γι’αυτόν καλοκαίρι . Ξεγνοιασιά, παιχνίδι, θάλασσα, βόλτες, πανηγύρια όπως άλλωστε και για πολλά ακόμη παιδιά της ηλικίας του και όχι μόνο. Και άλλα παιδιά χαίρονται το καλοκαίρι παρόλο που θα κοιμούνται λιγότερο απο τον Κωστάκη.

Read more...

meteo.gr     |     ekpaideftes.gr     |     ekpaideftis.gr     |     car.gr

Template by TFJ Joomla Templates and template sponsor: Przeprowadzki Kraków.

Back to top