Η Σχολή

Η σχολή οδήγησης * Κ Α Ρ Ρ Α Σ * είναι οικογενειακή επιχείρηση εκπαίδευσης οδηγών και πεζών εδρεύει στην οδό Γ. Σεφέρη 6 στη Δράμα δίπλα στο Κ.Τ.Ε.Λ. και απέναντι από το δημοτικό parking. Ιδρύθηκε το 1993 από τον Χαράλαμπο Καρρά. Τον Μάρτιο του 2008 στελεχώθηκε από τον πρωτότοκό του Χρήστο και τον Οκτώβριο του 2009 από την κόρη του Χρυσούλα.

 

Στο Κε.Θ.Ε.Υ.Ο.* Κ Α Ρ Ρ Α Σ * που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το γραφείο υποδοχής πελατών της σχολής μας, γίνονται τα θεωρητικά μαθήματα που έχει θεσπίσει το Υ.Μ.Ε. για οδήγηση οχημάτων κάθε κατηγορίας καθώς και γενικά μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής. Είναι εξοπλισμένο με τα πλέον μοντέρνα, οπτικοαουστικά, εποπτικά μέσα παρουσίασης.

 

 

Τα πρακτικά μαθήματα γίνονται με έναν άρτιο, ανανεωμένο στόλο εκπαιδευτικών οχημάτων.

 

Στόχος μας: να αποφοιτήσετε απο μάς, συνειδητοποιημένοι ασφαλείς οδηγοί για εσάς, την οικογένειά σας και το κοινωνικό σύνολο. Η επιτυχία σας στίς εξετάσεις θα είναι το πρώτο καλό αποτέλεμα των γνώσεων που θα αποκομίσετε απο την εκπαίδευση κοντά μας.

 

Όπλα μας: η μεγάλη αγάπη για τη δουλειά μας, η υπομονή, η ειλικρίνεια, η συνέπεια, ο άρτιος εξοπλισμός μας, το μεράκι μας, με προθυμία πάντα στη διάθεσή σας.

 

 

Και να θυμάστε: σε ΄μας σπουδάζετε την οδήγηση.

Η Σχολή

FacebookBlog News

ΤΙ ΓΑΡ ΟΥΝ ΕΣΤΙ ΟΔΗΓΟΣ;

Καλημέρα δάσκαλε. Νά σούφερα το παιδί, κανόνισε δείξτου κανα παρκάρισμα και λίγο όπισθεν και κανόνισε εκεί τάκα-τάκα να πάρει το δίπλωμα γιατί σε τρεις βδομάδες φεύγει για σπουδές. Κοίτα…να μας βγει οικονομικά, το έχω εκπαιδεύσει εγώ. Πάει μια χαρά, καλύτερα από μένα.

Άντε τώρα, τι να πεις σ αυτόν τον πατέρα.

Συνήθως σε τέτοια περίπτωση ρωτάω ποιο είναι το πολυτιμότερο πράμα στη ζωή του.

Read more...

meteo.gr     |     ekpaideftes.gr     |     ekpaideftis.gr     |     car.gr

Template by TFJ Joomla Templates and template sponsor: Przeprowadzki Kraków.

Back to top