Η Σχολή

Η σχολή οδήγησης * Κ Α Ρ Ρ Α Σ * είναι οικογενειακή επιχείρηση εκπαίδευσης οδηγών και πεζών εδρεύει στην οδό Γ. Σεφέρη 6 στη Δράμα δίπλα στο Κ.Τ.Ε.Λ. και απέναντι από το δημοτικό parking. Ιδρύθηκε το 1993 από τον Χαράλαμπο Καρρά. Τον Μάρτιο του 2008 στελεχώθηκε από τον πρωτότοκό του Χρήστο και τον Οκτώβριο του 2009 από την κόρη του Χρυσούλα.

 

Στο Κε.Θ.Ε.Υ.Ο.* Κ Α Ρ Ρ Α Σ * που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το γραφείο υποδοχής πελατών της σχολής μας, γίνονται τα θεωρητικά μαθήματα που έχει θεσπίσει το Υ.Μ.Ε. για οδήγηση οχημάτων κάθε κατηγορίας καθώς και γενικά μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής. Είναι εξοπλισμένο με τα πλέον μοντέρνα, οπτικοαουστικά, εποπτικά μέσα παρουσίασης.

 

 

Τα πρακτικά μαθήματα γίνονται με έναν άρτιο, ανανεωμένο στόλο εκπαιδευτικών οχημάτων.

 

Στόχος μας: να αποφοιτήσετε απο μάς, συνειδητοποιημένοι ασφαλείς οδηγοί για εσάς, την οικογένειά σας και το κοινωνικό σύνολο. Η επιτυχία σας στίς εξετάσεις θα είναι το πρώτο καλό αποτέλεμα των γνώσεων που θα αποκομίσετε απο την εκπαίδευση κοντά μας.

 

Όπλα μας: η μεγάλη αγάπη για τη δουλειά μας, η υπομονή, η ειλικρίνεια, η συνέπεια, ο άρτιος εξοπλισμός μας, το μεράκι μας, με προθυμία πάντα στη διάθεσή σας.

 

 

Και να θυμάστε: σε ΄μας σπουδάζετε την οδήγηση.

Η Σχολή

Facebook



Blog News

Του χωριού μας ο τρελός

Κάποτε κάποια μέρα, δροσερή ήτανε θυμάμαι από τις τελευταίες του Αυγούστου, σταματάμε στο φανάρι πίσω από μια μαύρη (μπέμπα) 520 BMW και καθώς περιμέναμε την επόμενη εναλλαγή του φωτεινού σηματοδότη για να συνεχίσουμε την πορεία μας, καμάρωνα τις καλύγραμμες καμπύλες της. Κάποια στιγμή αντιλαμβάνομαι τον οδηγό της να με χαιρετάει μέσω του καθρέφτη. Ήταν ο φίλος μου ο Παναγιώτης.

Read more...

meteo.gr     |     ekpaideftes.gr     |     ekpaideftis.gr     |     car.gr

Template by TFJ Joomla Templates and template sponsor: Przeprowadzki Kraków.

Back to top