Π.Ε.Ι.

Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις οι οδηγοί που είναι ήδη κάτοχοι άδειας οδήγησης των κατηγοριών ΔΙ,Δ1+Ε,Δ,Δ+Ε (ΕΠΙΒΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ) που τους χορηγήθηκε μέχρι και 9 Σεπτεμβρίου 2008 όπως και των κατηγοριών ΓΙ, Γ1+Ε,Γ,Γ+Ε (ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ) που τους χορηγήθηκε μέχρι 9 Σεπτεμβρίου 2009 απαλλάσσονται της υποχρέωσης κατοχής Π.Ε.Ι. μέχρι και 9 Σεπτεμβρίου 2013 για επιβατικές μεταφορές και μέχρι 9 Σεπτεμβρίου 2014 για εμπορευματικές μεταφορές. Μέχρι τις ημερομηνίες αυτές όλοι οι οδηγοί υποχρεούνται να αποκτήσουν Π.Ε.Ι. αφού θα παρακολουθήσουν προγράμματα περιοδικής κατάρτισης με την ελαχίστη διάρκεια κάθε προγράμματος κατάρτισης των 35 ωρών.

 

Δικαιολογητικά για την εγγραφή στη Σχολή : 

  • φωτοαντίγραφο της αστυνομικής του ταυτότητας ή του διαβατηρίου
  • φωτοαντίγραφο της ισχύουσας άδειας οδήγησης κατηγορίας D1 η D η D1E η DE / C1 η C1E η CE
  • αίτηση στην οποία δηλώνει :τη διεύθυνση της  μόνιμης κατοικίας και την κατηγορία πιστοποιητικού επαγγελματικής κατάρτισης που επιθυμεί να ανανεώσει (λεωφορείου/φορτηγού)
  • φωτοαντίγραφο του ισχύοντος  Πιστοποιητικού που κατέχει (όταν υπάρχει)

Η Σχολή

FacebookBlog News

ΤΙ ΓΑΡ ΟΥΝ ΕΣΤΙ ΟΔΗΓΟΣ;

Καλημέρα δάσκαλε. Νά σούφερα το παιδί, κανόνισε δείξτου κανα παρκάρισμα και λίγο όπισθεν και κανόνισε εκεί τάκα-τάκα να πάρει το δίπλωμα γιατί σε τρεις βδομάδες φεύγει για σπουδές. Κοίτα…να μας βγει οικονομικά, το έχω εκπαιδεύσει εγώ. Πάει μια χαρά, καλύτερα από μένα.

Άντε τώρα, τι να πεις σ αυτόν τον πατέρα.

Συνήθως σε τέτοια περίπτωση ρωτάω ποιο είναι το πολυτιμότερο πράμα στη ζωή του.

Read more...

meteo.gr     |     ekpaideftes.gr     |     ekpaideftis.gr     |     car.gr

Template by TFJ Joomla Templates and template sponsor: Przeprowadzki Kraków.

Back to top