Π.Ε.Ι.

Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις οι οδηγοί που είναι ήδη κάτοχοι άδειας οδήγησης των κατηγοριών ΔΙ,Δ1+Ε,Δ,Δ+Ε (ΕΠΙΒΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ) που τους χορηγήθηκε μέχρι και 9 Σεπτεμβρίου 2008 όπως και των κατηγοριών ΓΙ, Γ1+Ε,Γ,Γ+Ε (ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ) που τους χορηγήθηκε μέχρι 9 Σεπτεμβρίου 2009 απαλλάσσονται της υποχρέωσης κατοχής Π.Ε.Ι. μέχρι και 9 Σεπτεμβρίου 2013 για επιβατικές μεταφορές και μέχρι 9 Σεπτεμβρίου 2014 για εμπορευματικές μεταφορές. Μέχρι τις ημερομηνίες αυτές όλοι οι οδηγοί υποχρεούνται να αποκτήσουν Π.Ε.Ι. αφού θα παρακολουθήσουν προγράμματα περιοδικής κατάρτισης με την ελαχίστη διάρκεια κάθε προγράμματος κατάρτισης των 35 ωρών.

 

Δικαιολογητικά για την εγγραφή στη Σχολή : 

  • φωτοαντίγραφο της αστυνομικής του ταυτότητας ή του διαβατηρίου
  • φωτοαντίγραφο της ισχύουσας άδειας οδήγησης κατηγορίας D1 η D η D1E η DE / C1 η C1E η CE
  • αίτηση στην οποία δηλώνει :τη διεύθυνση της  μόνιμης κατοικίας και την κατηγορία πιστοποιητικού επαγγελματικής κατάρτισης που επιθυμεί να ανανεώσει (λεωφορείου/φορτηγού)
  • φωτοαντίγραφο του ισχύοντος  Πιστοποιητικού που κατέχει (όταν υπάρχει)

Η Σχολή

FacebookBlog News

Τρεις συμβουλές σώζουν ζωές

Άλλη μία χρονιά πέρασε πάλι, άλλη καινούργια ξεκινά απ την αρχή. Οι ισολογισμοί ,οι απολογισμοί δίνουν και παίρνουν σε κάθε επίπεδο ,σε κάθε τομέα. Ποιοί αλήθεια κέρδισαν ποιοί έχασαν, ποιοι θα κερδίσουν και ποιοι θα χάσουν. Τι κέρδισαν τι έχασαν ,τι θα κερδίσουν και τι θα χάσουν; Άραγε χρήματα; άραγε δόξα; ή μήπως αγάπη, ή υγεία ή ακόμα και ζωή; Μόλις επέστρεψα τώρα δα απ το διαδύκτιο, έβλεπα τα στατιστικά στοιχεία ανα τον κόσμο από τα τροχαία ατυχύματα λόγω επαγγελματικού ενδιαφέροντος.

Read more...

meteo.gr     |     ekpaideftes.gr     |     ekpaideftis.gr     |     car.gr

Template by TFJ Joomla Templates and template sponsor: Przeprowadzki Kraków.

Back to top