Π.Ε.Ι.

Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις οι οδηγοί που είναι ήδη κάτοχοι άδειας οδήγησης των κατηγοριών ΔΙ,Δ1+Ε,Δ,Δ+Ε (ΕΠΙΒΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ) που τους χορηγήθηκε μέχρι και 9 Σεπτεμβρίου 2008 όπως και των κατηγοριών ΓΙ, Γ1+Ε,Γ,Γ+Ε (ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ) που τους χορηγήθηκε μέχρι 9 Σεπτεμβρίου 2009 απαλλάσσονται της υποχρέωσης κατοχής Π.Ε.Ι. μέχρι και 9 Σεπτεμβρίου 2013 για επιβατικές μεταφορές και μέχρι 9 Σεπτεμβρίου 2014 για εμπορευματικές μεταφορές. Μέχρι τις ημερομηνίες αυτές όλοι οι οδηγοί υποχρεούνται να αποκτήσουν Π.Ε.Ι. αφού θα παρακολουθήσουν προγράμματα περιοδικής κατάρτισης με την ελαχίστη διάρκεια κάθε προγράμματος κατάρτισης των 35 ωρών.

 

Δικαιολογητικά για την εγγραφή στη Σχολή : 

  • φωτοαντίγραφο της αστυνομικής του ταυτότητας ή του διαβατηρίου
  • φωτοαντίγραφο της ισχύουσας άδειας οδήγησης κατηγορίας D1 η D η D1E η DE / C1 η C1E η CE
  • αίτηση στην οποία δηλώνει :τη διεύθυνση της  μόνιμης κατοικίας και την κατηγορία πιστοποιητικού επαγγελματικής κατάρτισης που επιθυμεί να ανανεώσει (λεωφορείου/φορτηγού)
  • φωτοαντίγραφο του ισχύοντος  Πιστοποιητικού που κατέχει (όταν υπάρχει)

Η Σχολή

FacebookBlog News

Του χωριού μας ο τρελός

Κάποτε κάποια μέρα, δροσερή ήτανε θυμάμαι από τις τελευταίες του Αυγούστου, σταματάμε στο φανάρι πίσω από μια μαύρη (μπέμπα) 520 BMW και καθώς περιμέναμε την επόμενη εναλλαγή του φωτεινού σηματοδότη για να συνεχίσουμε την πορεία μας, καμάρωνα τις καλύγραμμες καμπύλες της. Κάποια στιγμή αντιλαμβάνομαι τον οδηγό της να με χαιρετάει μέσω του καθρέφτη. Ήταν ο φίλος μου ο Παναγιώτης.

Read more...

meteo.gr     |     ekpaideftes.gr     |     ekpaideftis.gr     |     car.gr

Template by TFJ Joomla Templates and template sponsor: Przeprowadzki Kraków.

Back to top